Tiny House Lalaland

Lalaland

Over Lalaland

Het huisje ligt ideaal aan de rand van het park, zodat het voelt alsof je bijna in het bos zit. Het huisje bevindt zich midden op de Veluwe waar de eekhoorntjes en roodborstjes voor het raam rondscharrelen. 

Het is een heerlijke plek om te ontspannen en te chillen in de hottub met uitzicht op het bos. 

Geniet van dit sfeervol ingerichte huisje met (gedeelde)hottub, eigen terras met een pizzaoven en een slaapvide met dakraam waarbij je romantisch in slaap valt met uitzicht op de sterren.

Voorzieningen

Opgemaakt 2 persoonsbed

Handdoeken (2 p.p.)

Keukenset (handdoek, theedoek)

Badkamer met wastafel, douche en toilet

Keuken met 4-pits kookplaat, fluitketel, verse thee, koffiezetapparaat, percolator, koffiemolen en verse bonen, een combioven, koelkast met vriesvak en kleine eethoek

Borden, bestek, messenset, glazen en pannen

Bank met poef en kleine bijzettafels, platenspeler met lp’s,
tv met Netflix

Airconditioning en palletkachel

Terras met tuinset, pizza-oven en pizzaschep van Weltevree en parasol, gedeelde hottub

Parkeerplaats voor de deur

Wifi

Michel en Annemiek, eigenaars van Tiny House Lalaland

Het verhaal achter Lalaland

Wij zijn Annemiek en Michel en wij kwamen hier vaker zelf overnachten. Dit is voor ons doen een beetje vreemd, want we willen het liefst alleen nieuwe plekken ontdekken. Maar we waren gewoon verliefd op dit stijlvolle huisje. Tot onze verrassing stond het te koop en hebben we de kans gekregen om dit Tiny House te gaan verhuren.

Wij waren er zelf op 21 december 2021, toen we vanuit de slaapvide met het dakraam de Bethlehem ster aan de hemel konden zien staan en er over de hele wereld tegelijkertijd werd gemediteerd! Een magische ervaring was dat en een van de redenen waardoor dit Tiny House onze harten heeft veroverd.

Het huisje staat midden op de Veluwe aan de rand van het bos waar de eekhoorntjes en roodborstjes voor het raam rondscharrelen. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en te chillen in de hottub met uitzicht op het bos. Deze feeërieke plek waar je kunt slapen onder de sterren inspireerden ons tot de naam Lalaland. 

We hopen dat jullie evenveel van dit speciale plekje gaan genieten als wij!

Veel liefs, Annemiek en Michel