Tiny House Lalaland

Omgeving

Over de omgeving

Het huisje is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. Tinyhouse Lalaland en Europarcs Beekbergen liggen op de Veluwe tussen de dorpen Beekbergen en Loenen. Na tien minuten wandelen sta je in het prachtige bos Reeënberg van Natuurmonumenten. Dit is een mooi ongerept, uitgestrekt stukje natuur en loopt door tot de Posbank. Hier maak je zeker kans om de big five te spotten!

Onze andere highlights in de omgeving zijn:

Posbank
De Posbank is een heel mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en in aanraking kunt komen met loslopende konikspaarden, wilde zwijnen en herten. 

Radio Kootwijk
dit is een prachtig heide- en wandelgebied met een indrukwekkend historisch bouwwerk. 

Loenense Waterval
‘Direct vanuit Tinyhouse Lalaland loop je via de achterkant gelijk de bossen in en ben je binnen 10 minuten bij de Loenense watervallen.’

Stadspark Berg en Bos
Grenzend aan de Kroon- domeinen van Paleis het Loo in Apeldoorn ligt natuurgebied Stadspark Berg & Bos. In het park van ruim 250 hectare tref je authentieke planten, bomen en dieren van de Veluwe aan. 

Kasteel Ruurlo
‘Dit kasteel is echt een plaatje met een mooie collectie en prachtige tuin. Leuk om te combineren met een lekkere lunch in de Oranjerie.’

Kroller-Möller museum
‘Door de ligging midden op de Veluwe en de fijne combinatie van kunst en natuur is het Kröller-Müller museum een perfecte plek voor een uitstapje. In het Kröller-Müller Museum vind je o.a. de mooiste Vincent van Gogh collectie. 

Theehuis Huize Bloem
“Huize Bloem in Lieren is een leuke plek om te bezoeken na een lange wandeling vanaf het Tinyhouse. Met verse broodjes, smoothies, vers gebakken taartjes, high tea en borrelplanken legt Hetty je in de watten.”

Hanzesteden
En behalve voor natuur, kun je natuurlijk ook kiezen voor een bezoek aan de gezellige (Hanze)steden in de buurt, zoals Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer.

Op zoek naar meer tips voor een bezoek aan de Veluwe? In de informatiemap in ons huisje staan ook veel tips voor restaurants en er liggen vvv boekjes over de omgeving. Mocht je specifieke vragen of informatie willen, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.